Peste 100 de tablouri canvas noi adaugate in categoria Tablouri cu Peisaje In plus, acum poti cumpara cani si tricouri pe care sa le daruiesti impreuna cu un tablou!

Orice comanda gata in 6H, inlcusiv livrarea*!
Navigation
  • Categorii
  • IN PLUS
    Ce mai gasesti la noi
  • Promotii
  • Preturi
  • Intrebari
  • Revanzatori
  • Blog
  • Contact
26.02.2016

Tipuri de canvas

Pe piata din Romania exista mai multe tipuri de canvas (panza pentru tablouri) fiecare cu particularitatile sale. Exista canvas alb, exista canvas crem, textura sa poate fi mata sau satinata....

Read More
26.02.2016

Cadou pentru iubit

Tabloul sau fotografia pe panza mai bine spus constituie piesa de decor artistica a locuintei, biroului sau oricarui alt spatiu in care locuim sau ne desfasuram activitatea.E o sursa de inspiratie, un prilej de meditatie, contemplare, reflectare sau nostalgie..

Read More
26.02.2016

In flow

Cand esti in mijlocul naturii fie ca e munte, deal, campie, sat, oras, stii imediat care este imaginea pe care vrei s -o imortalizezi, asa este?Care sunt mecanismele ce se declanseaza si care iti trimit imbolduri in focusarea acelei imagini?

Read More
26.02.2016

Memento - Arte plastice

Pictura este un domeniu al artelor plastice care utilizeaza culoarea. Culorile sunt aplicate pe suprafete ca panza, hartie, sticla, lemn, etc.

Read More
26.02.2016

Un pret mic pentru un tablou "mare"

Fie ca este un tablou standard, sau din doua sau mai multe piese, in format vertical sau orizontal, fie ca este standard, sepia sau alb-negru, nimic nu va modifica produsul finit. 
Maretia unui lucru se regaseste in calitatea acestuia , nu in pretul mare al acestuia.
Read More
26.02.2016

Tabloul cu flori

Tabloul cu flori se adapteaza oricarui loc din spatiul in care locuim sau lucram. dar in niciuna din camere nu se va potrivi atat de bine un multicanvas cu flori asa cum o va face acest fel de tablou pozitionat in living sau intr-un birou.

Read More
26.02.2016

Tabloul cu magnolii

Mi am dorit o curte cu multe magnolii, sa stau pe sezlong, sa beau o cafea, sa citesc un ziar si sa admir privelistea. Sa ma imbete parfumul florilor, sa ma incante verdele covorului de iarba din jurul florilor rosii de magnolie.Inca imi doresc o curte, dar pana atunci, ma trezesc privind tabloul cu magnolii de la capatul patului

Read More
26.02.2016

Cum aleg un tablou

Pentru ca am avut numeroase intrebari legate de alegerea unui tablou, ne- am hotarat sa va ajutam dandu-va cateva sfaturi utile in acest sens.

Alegerea unui tablou depinde de cativa factori ce  trebuie sa ii aveti in vedere, si anume:

Read More
26.02.2016

Rame din aluminiu

Tablouri click frame din aluminiu pentru Pro Tv.

Read More
24.02.2016

Reset! Starea de spirit!

starea de spirit

Reset! Starea de spirit!

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand inchid ochii si ma gandesc la ceva frumos, nu pot sa ma detasez...nu pot sa ies din starea de spirit "rea" din acel moment. Eu pot sa o "survolez" privind cu ochii deschisi lumina, natura, copiii mei, iubitul meu care imi este alaturi. 
Read More